لیست اختراعات مقداد عابدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1387/04/19
خلاصه اختراع:

ساخت خودروي تك سرنشين الكتريكي كه با يك سري محدوديت ها از جمله وزن عرض و ... كه فاقد آلودگي مي باشد. اين خودرو كمتر از 170 كيلوگرم وزن و داراي عرض كمتر از 900 ميلي متر است. وزن خودرو نسبت مستقيم با ميزان مصرف انرژي است پس هر چقدر وزن خودرو كمتر باشد ميزان مصرف انرژي و در نتيجه مدت دوام باتري ها بيشتر خواهد شد. ابعاد خودرو بايد در حدي باشد كه قابليت عبور از گذرگاه هاي باريك را داشته باشد . همچنين اين خودرو بايد داراي تونايي پارك و شعاع گردش كمتر از 90 درجه باشد كه يكي از پارامترها براي تحقق اين امر ابعاد كوچك اتومبيل و فرمان پذيري بالاي خودرو است كه براي اين كار علاوه بر به حداقل رساندن ابعاد سيستمي براي فرمان در نظر گرفته شده كه چرخ ها در كمترين دور فرمان بيشترين گردش را بيابند كه اين قابليت با استفاده از اصلاح سيستم CRG Racing بدست مي آيد. اين سيستم عبارت از گزدش بيشتر چرخ داخل پيچ نسبت به چرخ خارجي براي دستيابي به حساسيت بيشتر سيستم ناوبري. شاسي اين خودرو به صورت خرپاهاي فضايي ساخته خواهد شد كه داراي استحكام بالايي براي اين خودرو مي باشد. گفتني است وزن اين خودرو به خاطر محدوديت مالي كمتر از ميزان ذكر شده نمي شود اما در صورت استفاده از آلياژهاي آلومينومي و يا لوله هاي كربني و يا كامپوزيت ها مي توان به وزني كمتر از 2/3 وزن فعلي رسيد كه با توجه به گران بودن موارد ذكر شده استفاده از لوله هاي فولادي 12 seam less و 2/3 اينچ براي شاشي مقرون به صرفه مي باشد. همچنين اين شاسي داراي يك بازوي شكل براي جلوگيري از آسيب راننده در هنگام واژگون شدن خودرو مي باشد. بدنه اين خودرو با استفاده از مواد فايبر گلاس معمولي موجود در بازار ايران و به روش قالب گيري دستي بر روي مدل پيش ساخته گچي ساخته شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/07
مالک/مالکان: مقداد عابدي
تاریخ ثبت: 1391/03/08
مخترع/مخترعان: مقداد عابدي
خلاصه اختراع:

عمده ترين مسئله جامعه امروز توليد انرژي ارزان است و اين مهم تنها از دو طريق صورت مي پذيرد: 1- تبديل انرژي هاي موجود به انرژي مورد نياز. 2- بهينه سازي براي موتورهاي تبديل، نسبت به مدل هاي موجود و بالا بردن نرخ توليد انرژي. ما در زمين نيروي شناخته ندشه اي از نظر ماهوي به نام جاذبه داريم كه در صورت تبديل آن به انرژي برق مي توانيم به انرژي آسان و پاك دسترسي پيدا كنيم. در اين طرح از دو فرمول ساده فيزيكي ذيل استفاده مي كنيم به اين ترتيب كه مطابق نقشه، ابتدا دو پيستون محرك اليه در حالت ايستايي سيستم حركت كرده و در نتيجه حركت آنان، پيستون هاي ثانويه كه وظيفه انتقال جرم را بر عهده دارند حركت مي كنند. سيستم، دوران 45 درجه اي كرده و مركز سيستم هم راستاي خط افق مي شود. در اين حالت سيستم با استفاده از قفل مكانيكي پايدار مي شود و ايستايي به دست مي آورد. با توجه به قطبيت مايع ضد اصطكاكي درون بخش مركزي سيستم و جذب گوي هاي درون سيستم توسط آهن ربا و اينكه سيستم توسط پيستون هاي افزايش حجم، افزايش حجم مي پذيرد، سيستم از حالت حجم خالي صفر به حجم خالي محاسبه شده رسيده و در ازاي تفاوت جرم دوباره شروع به حركت مي كند كه اين بار توانايي چرخش بيش از 135 درجه را دراد كه بسته به نوع جنس سيستم و بزرگي آن و ... مي باشد كه اضافه 135 درجه چرخش به صورت كار مكانيكي از سيستم از طريق توربين تبديل به برق شده كه سيستم به صورت پايدار و دقيقا در زاويه 180 درجه نسبت به چرخش اوليه متوقف شود كه دوباره پس از ايستايي سيستم حركت خود را از نو آغاز كند. فرمولها: K=.5mvv,u=mgh

تاریخ اظهارنامه: 1390/09/07
مالک/مالکان: مقداد عابدي
تاریخ ثبت: 1391/03/08
مخترع/مخترعان: مقداد عابدي
خلاصه اختراع:

اين دستگاه كه نوعي مبدل انرژي به حساب مي آيد، داراي تكنولوژي هاي ساخت پيچيده اي از جمله ذخيره سازي انرژي درون گرمايي براي رساندن محيط مخزن خروجي به دماي مورد نظر مي باشد. از طرفي دستگاه داراي حجم پكيج بسيار كمي مي باشد. اين از قسمت هاي ويژه در طراحي دستگاه است. اين طرح به نوعي در زمينه تبديل انرژي جزء اولين ها بوده كه توانسته نيروي جنبشي را به درون گرمايي تبديل نمايد. با ورود هوا به محيط لوله ها و حركت جريان هوا در ميان برش هاي لوله كه براساس محاصبات تخصصي مكانيكي و آيروديناميكي انجام شده است. درگيري ميان مولكول هاي هوا، در سطح ميكروسكوپي اتفاق مي افتد و با تكرار مداوم و سريع اين عمل، به تدريج هواي درون دستگاه شروع به گرم تر شدن مي نمايد. با توجه به ايزوله بودن سيستم و عدم اتلاف انرژي به صورت پرتا، با روشن شدن فن مكنده خروجي، هواي گرمي خواهيم داشت كه با گذشت هرچه بيشتر زمان، هواي خروجي نيز گرم و گرم تر خواهد شد. شايان ذكر است كه با قرا ردادن الياف و يا موانع استاندارد بر سر راه هواي خروجي، مي توان هوايي به مراتب گرم تر استخراج نمود. با استفاده از چنين سيستمي، مي توان در مصرف برق و گاز صرفه جويي چشمگيري نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1384/01/29
تاریخ ثبت: 1384/07/26
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1384/06/12
تاریخ ثبت: 1384/12/12
خلاصه اختراع:

دوشاب حمام با قابيت تزريق هوا و نمايش دماي اب و شير برگشت به ابگرمكن

تاریخ اظهارنامه: 1385/04/25
تاریخ ثبت: 1385/10/26
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 7